Pärnu bänd jõudis „Noortebänd 2013“ poolfinaali

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Noortebändi" konkursil poolfinaali jõudnud bänd Ouu Harjumaalt.
"Noortebändi" konkursil poolfinaali jõudnud bänd Ouu Harjumaalt. Foto: Renee Altrov

Selgunud on konkursi „Noortebänd 2013“ poolfinalistid, teiste seas pääses kaheksa parima bändi sekka The Pedestrian Hit Squad Pärnust.

Pärnu bändi kõrval pürgivad parimaks noortebändiks veel Ouu, Ziggy Wild ja No More Fridays Harjumaalt, Phosphorus Trio Viljandimaalt ning Wilhelm, Incipit ja Her Memorial Discourse Tartumaalt.

Eelvoorude žürii koosseisus olid Anneliis Kits, Mikk Taniel, Helen Tammemäe, James Self ja Markus Rafael Nylund.

Novembris algab publikuhääletus internetis, kus selguvad kaks viimast poolfinalisti.

Žüriiliige ja lauljatar Anneliis Kits on sageli mõtisklenud selle üle, mis toimub Eesti naisvokalistidega, kuid Tallinna viimane eelvoor tõestas, et võimsa hääle ning naiseliku power'iga lauljad ei ole kuhugi kadunud. „Selliseid vokaale ei kuule väga tihti ja see on täiesti vaimustav,“ nautis Kits viimases eelvoorus Ziggy Wildi ja No More Fridaysi võimsaid etteasteid.

Poolfinaalid toimuvad Tallinnas Von Krahlis 9. ja 16. novembril, „Noortebänd 2013“ tiitli omanik selgub 29. novembril Club Hollywoodis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles