Katariina Unt ja Raivo Trass naudivad koos mängimist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Katariina paistis juba Pärnu kooliteatris silma,” märgib Raivo Trass, kes pidanud kunagi Endlas näitejuhi ametit. Nüüd mängivad nad esimest korda koos laval.
“Katariina paistis juba Pärnu kooliteatris silma,” märgib Raivo Trass, kes pidanud kunagi Endlas näitejuhi ametit. Nüüd mängivad nad esimest korda koos laval. Foto: Siim Vahur

Pühapäeval saab Pärnu publik Endla teatris kaasa elada Anton Hansen Tammsaare kirjandusteoste tegelaste Karini ja Pearu kohtumisele – fantaasiamängu “Karin ja Pearu” kirjutas spetsiaalselt Katariina Undile ja VAT teatrile Andrus Kivirähk.

Märkimisväärne on, et selle lavastuse juures ongi põhilised tegijad olnud Pärnuga seotud inimesed: pärnakast lavastaja Aare Toikka on Karini ja Pearuna lavale elama pannud Pärnus kasvanud ja koolis käinud Katariina Undi ning kunagise Pärnu teatri peanäitejuhi Raivo Trassi.

Unt ja Trass istusid ühel hommikul Tallinnas pisikeses VAT teatri saalis rahvusraamatukogus ning mõtlesid mõlema jaoks tähtsatest asjadest, Pärnust ja Tammsaarest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles