Ratturite koolitus keskendub puudustele

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratas. Foto on illustreeriv.
Jalgratas. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Täna lõpeb registreerimine 6. novembril Pärnus toimuvale jalgrattaliikluse planeerimise koolitusele, mille eesmärk on anda ülevaade jalgrattaliikluse tervikpildist ehk käsitleda lähemalt jalgrattaliikluse planeerimist, vastavat taristut, jalgrattaliikluse eduks ja edenemiseks vajalikke teenuseid.

Koolitusel esinevad Säästva Eesti instituudi Tallinna keskuse vanemekspert Mari Jüssi ja Marek Rannala, Tallinna tehnikaülikooli doktorant, Kami OÜ konsultant transpordi, liikluse ja liikuvuse alal.

„Ma ei tea, kui õige on mu mõtlemine, aga pidasin vajalikuks koolituse infot jagada võimalikult paljudele pärnakatele,” tõdes Pärnus jalgrattaga sõitmise tulihingeline propageerija Margo Märtsoo. Tema arvates tagab just laialdane osavõtt selle, et võetakse kõnelda Pärnus pealtnäha kenasti arenenud ja areneva kergliikluse kitsaskohtadest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles