Valter Parve: Kahjuks jälle opositsioonis

Valter Parve
, Pärnu linnavolikogu liige (SDE)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valter Parve.
Valter Parve. Foto: PP

Nagu kaheksa aastat tagasi, jäid sotsiaaldemokraadid Pärnu linnavolikogus jälle opositsiooni. Kui Mart Viisitamme linnapeaks olemise ajal oli võimuliitu kuulumine pigem häbi- kui auasi (olenes muidugi inimesest), siis praegu on kahju palju kvaliteetsemasse võimuleppesse mitte kuuluda.

Kõigepealt muidugi südamlik tänu neile pärnakatele, kes linnavolikogu valimistel minu püüdlusi toetasid. Kui järelkärule paigutatud fotomontaaž välja arvata, siis ei teinud ma enne 20. oktoobrit aktiivset kampaaniat, küll aga ilmus juulis-augustis Pärnu Postimehes kokku kuus arvamuslugu.

Püüdsin neis – nagu varasemateski kirjatöödes – esitada oma arusaamu sellest, mis siin linnas elades kõigile oluline võiks olla. Näiteks hoolimine lihtrahvast, õnnelik olemine, näiteks läbipaistev valitsemine ja väärtuskasvatus. Suur osa sellest oli südamelähedane meile kõigile, kes me üheskoos SDE kohalikku valimisprogrammi kokku seadsime.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles