Topeltelu kui topeltlõks

Ille Rohtlaan
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hästi tehtud komöödiaid on vaja, seda kinnitavad puupüsti täis saal ja vabastavad rolliloomishetked. Osatäitjad Liina Tennosaar ja Sepo Seeman.
Hästi tehtud komöödiaid on vaja, seda kinnitavad puupüsti täis saal ja vabastavad rolliloomishetked. Osatäitjad Liina Tennosaar ja Sepo Seeman. Foto: Mats Õun/Endla

Endla on lavale toonud taas potentsiaalse kassamagneti – Enn Keerdi lavastatud Ray Cooney komöödia „Topeltelu“ naerutab kogu oma uskumatus ja sõgedas situatsioonikoomikas.

John Smith on suutnud pea 15 aastat elada topeltelu, pidades kahte naist ja kasvatades kahte last. Selline vahetustega elukorraldus käriseb, kui lapsed otsustavad teineteist romantilistel kaalutlustel üles otsida.

Kindlasti tuleb seda takistada – sellest kogu koomiliste kokkusattumiste, peitmiste, valetamiste ja eksiarvamuste jada, mille sasipuntrast välja tulemise võimalusi justkui polekski. Aga siiski, kui topeltelus John lootuse kaotab ja on sunnitud tõtt rääkima, selgub, et ta on sattunud hoopis topeltlõksu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles