Rehabilitatsiooniteenuse sisu tekitab klientides segadust

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravivõimlemist võib kliendile määrata nii rehabilitatsiooniteenuse kui taastusravi raames. Pildil Pärnu haigla võimlemissaal.
Ravivõimlemist võib kliendile määrata nii rehabilitatsiooniteenuse kui taastusravi raames. Pildil Pärnu haigla võimlemissaal. Foto: Urmas Luik

AS Wasas tuleb igal nädalal seletada rehabilitatsiooniteenusele suunatud puuetega inimestele, et rehabilitatsiooniteenuse alla ei kuulu taastusravi.

Kliendid pahandavad, personali selgituse järgi aga on valdavalt vanemas eas inimesed lihtsalt harjunud tasuta “sanatooriumituusikutega” ega mõista, et seadustest lähtuvalt on rehabilitatsioon ja taastusravi kaks ise asja.

Toimetusse pöördus vanem proua, kes kurtis, et tema tervisehädade leevenduseks pakuti Wasas põhiliselt vestlusi spetsialistidega, mitte massaaži ja raviprotseduure, nagu seni tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles