Torutööde lõpp jõuab kuu keskpaigas

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu veel õnnetus seisus Suur-Kuke tänava kõnniteed on nädala pärast jälle kenasti käidavad.
Praegu veel õnnetus seisus Suur-Kuke tänava kõnniteed on nädala pärast jälle kenasti käidavad. Foto: Urmas Luik

Kümmekonna päeva eest Pärnus tänavuste torutööde ja tänavakatete taastamise lõpuks pakutud 44. nädala lõpp ehk 3. november oli liialt optimistlik, sest kummaski valdkonnas on teha küll ja veel.

Eeltoodud tõdemus ei puuduta Pärnu kesklinna, Ülejõe ja Rääma linnaosa ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni rekonstrueerimisest ning laiendamisest tingitud haljastustöid, mis olidki plaanitud järgmisse kevadesse. Liiati lubavad nii professionaalsed sünoptikud kui diletantidest ilmaennustajad peagi esimest lund: see sadada maha hiljemalt novembri keskel.

„Kahjuks on teekatte aluskihtide ettevalmistamine võtnud eeldatust rohkem aega, mis on pikendanud ehituste lõpptähtaegu keskmiselt kahe nädala võrra,” tõdes Leho Võrk, Pärnu Vesi ASi juhataja. „Tööd on veel teha Piiri tänaval Oja tänava ja Ilvese tänava vahele jääval lõigul ning Ilvese tänaval Rohelisest tänavast Rääma ojani.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles