Lastekirjanik Mika Keränen külastas Jõõpre ja Audru kooli

, Jõõpre kooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastekirjanik Mika Keränen käis Jõõpre ja Audru kooli lastel külas.
Lastekirjanik Mika Keränen käis Jõõpre ja Audru kooli lastel külas. Foto: Erakogu

Jõõpre ja Audru kooli õpilastel oli tore võimalus kohtuda kirjanik Mika Keräneniga, kelle raamatud on laste hulgas väga populaarsed ja nõutud.

Kui paljud täiskasvanud pole sellenimelisest kirjanikust kuulnudki, siis lapsed teavad Supilinna-sarja raamatutes tegutsevast salaseltsist Ramps nii mõndagi põnevat.

Kõigepealt oli kirjanik külas Audru ja seejärel Jõõpre kooli õpilastel. Keränen vastas laste küsimustele, millest sai teada, et end pigem lastekirjanikuks nimetav Keränen on Eestis elanud juba 20 aastat, ta armastab Eestimaad ja eesti keelt ning räägib seda väga selgelt ja soravalt. Tema lemmiklinn on Tartu, kus ta elab ja vabakutselise kirjanikuna tegutseb. Raamatute „Varastatud oranž jalgratas“ ja „Vana roosa maja“ sündmused on nüüd teatrilavadelegi toodud ja neid saab vaadata Eesti Draamateatris.

Lastel küsimusi jätkus ja kõik soovijad said kodust kaasa võetud või kohapeal ostetud raamatutesse kirjaniku autogrammi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles