Edelsteini looming sisustab hotelle ja kruiisilaevu

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edelsteini tootmistöötaja Janary Valm näitab, kuidas moodne CNC-saag töötab. Mõni nupule vajutus arvutis ja Valmi selja taga paiknev masin lõikabki soovitud formaadis kivi välja.
Edelsteini tootmistöötaja Janary Valm näitab, kuidas moodne CNC-saag töötab. Mõni nupule vajutus arvutis ja Valmi selja taga paiknev masin lõikabki soovitud formaadis kivi välja. Foto: Ants Liigus

Jõõpres tegutsev ja oma kümnenda aastapäeva poole liikuv perefirma Edelstein toodab kõike, mida kivist valmistada annab, alates lihtsatest riiulitest kuni keeruliste mööbliesemeteni.

Osaühing Edelstein on osalenud kruiisilaevade, kodude, nooblite hotellide, kontorite ja paljude teiste avalike asutuste sisustamisel ning olnud oma toodanguga väljas Soome elamumessidel.

Ettevõte kuulub Merle Laidrole ja Margus Kivimäele, kes on partnerid nii töö- kui eraelus: Laidro-Kivimäe peres kasvab viis last ja mullu pälvisid nad aasta suurpere tiitli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles