Pärnus üritati öö jooksul varastada kolme autot

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Toomas Huik

Politsei teatel üritati eile öösel Pärnus Ülejõe ja Kesklinna piirkonnas varastada kolme sõiduautot. Ühegi autoga varastel sõitu teha ei õnnestunud. Pealtnägija abiga tabati Ilvese tänaval võõrast sõiduriista käivitada üritanud 18aastane noormees.

Prokuratuuri pressiesindaja Annely Ermi sõnutsi nägi mööduja eile kella 0.30 paiku, kuidas noormees üritab Ilvese tänaval käivitada lõhutud tagumise küljeaknaga Mazda 323e. Et asi tundus kahtlane, kutsus möödakäija politsei ja aitas noormehe kinni pidada.

Auto süütejuhtmed olid terved ja sellega sõidetud ei olnud.

Samal ööl toimus veel kaks sarnase käekirjaga autovarguse katset.

Südaöö ja kella 0.43 vahel üritati Esplanaadi ja Pühavaimu tänava ristmikul varastada sõiduautot Volkswagen Passat. Sellelgi autol oli lõhutud tagumine küljeklaas ja autot oli lükatud kuus meetrit parkimiskohast edasi.

Veidi varem tuli teade autovarguse katsest Kilgi tänavalt, kus oli lõhutud Hyundai Accendi tagumine küljeklaas, lõhutud süütejuhtmed ja üritatud autot käivitada.

Kõigi juhtumite uurimiseks alustati menetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vargust.

Pole veel teada, kas autovarguskatsed on omavahel seotud. Erm märkis, et see selgub uurimise käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles