PTGs on loodusteemalised näitused

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu täiskasvanute gümnaasium.
Pärnu täiskasvanute gümnaasium. Foto: Erakogu

Pärnu täiskasvanute gümnaasiumis on avatud kaks näitust: „Loodusjõud maamaja sees ja ümber“ ning „Maa ümber mere“.

Loodusteemalised näitused on täiskasvanute gümnaasiumis üleval seoses 15. novembril toimuva hariduskonverentsiga „Milleks mulle loodusteaduslikud teadmised?“, teavitas kooli projektijuht Ulla Lehtsaar.

Näitus “Loodusjõud maamaja sees ja ümber” on Eesti vabaõhumuuseumi ja Harjumaa muuseumi projekt, mille käigus palusid korraldajad majaomanikel saata pilte neist loodusjõududest, mis aasta läbi kodusid ja maamaju mõjutavad. Näitus on jaotatud kahte ossa: majaomanike pilk aastaaegade vaheldumisele ja kommentaarid ehitustehniliste probleemide ja nendega toimetuleku kohta.

Näitus “Maa ümber mere” räägib Pärnumaast, mis on hobuserauana ümber merelahe. Näitusel on lugu mereäärsetest rannaküladest, hajali paiknevatest metsataludest ja põlistest maaküladest. Näitustega saab tutvuda detsembrikuu lõpuni.

Pärnu keskraamatukogus korraldatav hariduskonverents „Milleks mulle loodusteaduslikud teadmised?“ keskendub loodusainetele ja nende tähtsusele meie hariduses ja igapäevaelus. Konverentsil esinevad ettekannetega Georg ja Martin Aher mittetulundusühingust Hared, teaduskirjanik ja -ajakirjanik Tiit Kändler, Merike Rehemaa Eesti kunstiakadeemiast ja metsloomade rehabilitatsiooni spetsialist Kaja Kübar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles