Pärnumaa ekspertgrupp uuendas põhimõtteid

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ekspertgrupi tööd juhib käesolevast aastast Alar Raudoja, kelle põhitööks on juhatada Pärnu linnagaleriid ja kunstnike maja.
Pärnumaa ekspertgrupi tööd juhib käesolevast aastast Alar Raudoja, kelle põhitööks on juhatada Pärnu linnagaleriid ja kunstnike maja. Foto: Ants Liigus

Kultuurkapitali Pärnumaa ekspertgrupp valmistub aasta eelviimasel kuul viimaseks toetuste taotlusvooruks, mis toob taotlejaile kaasa rida muudatusi, ja ootab just nüüd ja praegu ettepanekuid selle kohta, kes võiks oma tegevusega väärida tänavu Kultuuripärli austavat nime ja aastapreemiaid.

Maakondlik ekspertgrupp jaotab kultuurkapitali toetusi kultuuri- ja spordiprojektidele neli korda aastas ja teeb seda alates maikuu voorust uue koosseisuga. Ekspertgrupi esimees on Alar Raudoja, kelle argitööks on juhatada Pärnu linnagaleriid ja kunstnike maja, aseesimehed on Krista Kingo ja Indrek Aija ning liikmed Kaiu Kustasson ja Marek Talts.

Aastapreemiad ootavad kandidaate

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles