Pärnu kaotas ühisliigas Ozolniekile

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi meeskond pidi Eesti-Läti ühisliigas võtma Ozolniekis vastu sealselt Poliursilt 2:3 kaotuse.

Mängu avageimis oli parem Ozolnieki meeskond, võites selle 25:19.

Teises geimis hoidis Poliurs paaripunktilist edu pea lõpuni. Viimaste punktide mängimisel oli võimalus geim enda kasuks pöörata mõlemal meeskonnal. Kindlamad olid pärnakad, kes said magusa 28:26 geimivõidu ja viigistasid mänguseisu.

Kolmandas geimis sai Läti meeskond paaripunktilise eduseisu, kuid esimeseks tehniliseks vaheajaks suutis Pärnu meeskond 8:7 ette rebida. Seisult 12:12 teenis Poliurs kaheksa punkti järjest, asudes 20:12 eduseisu. Sellega oli geimi saatus sisuliselt otsustatud ja kodumeeskonna võidunumbriteks olid 25:19.

Neljandas geimis tegi parema stardi taas kodumeeskond, kes asus esimeseks tehniliseks vaheajaks 8:5 juhtima. Seisult 13:11 said pärnakad kolm punkti järjest, asudes omakorda 14:13 ette. Teisele tehnilisele vaheajale mindi Poliursi 16:15 eduseisul. Seejärel rebis Pärnu meeskond ette ja vormistas geimivõidu numbritega 25:20.

Otsustavas geimis sai Ozolnieki meeskond 4:4 viigiseisult neli punkti järjest ja asus tehniliseks vaheajaks 8:4 ette. Poliurs suutis kättevõidetud edu hoida ja 15:11 geimivõidu võtta.

Pärnu võrkpalliklubil on pärast ühisliiga esimest ringi viis võitu ja neli kaotust, millega asutakse kolmandal kohal.

Pärnu meeskonna järgmine mäng on laupäeval võõrsil Daugavpilsi meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles