Halinga vald tunnustas kaht tublit isa

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halinga vallas kuulutati üheteistkümnendat korda välja aasta isa, seekord pälvisid austava nimetuse talupidaja, kolme poja isa Urmas Laur (vasakul) ja ettevõtja, kahe tütre ja ühe poja isa Agu Annusver.
Halinga vallas kuulutati üheteistkümnendat korda välja aasta isa, seekord pälvisid austava nimetuse talupidaja, kolme poja isa Urmas Laur (vasakul) ja ettevõtja, kahe tütre ja ühe poja isa Agu Annusver. Foto: Andrus Peetson

Pärnu-Jaagupi rahvamajas oli mardipäeva õhtul aukohal kaks meest, Agu Annusver ja Urmas Laur, kes täiendavad Halinga valla aasta isa tiitliga tunnustatute rida.

Aasta isa konkursi korraldajad, Pärnu-Jaagupi gümnaasium ja Halinga vallavalitsus, olid sunnitud nentima, et esitatud olid võrdsed kandidaadid, ühte ei saanud pidada teisest paremaks ja nii ongi alates 2003. aastast senisele kümnele pärjatud isale lisandunud tänavu kaks korraga.

Maima külas elav Agu Annusver on kolme lapse isa ja kahe lapselapse vanaisa, puidutöötlemisfirma omanik, kartulikasvataja, ehitaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles