1300 koolilast aitas jooksuga haigeid lapsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuslikule teatejooksule startis Raeküla männikus 1290 Pärnu linna ja maakonna koolide 5.-9. klasside õpilast.
Heategevuslikule teatejooksule startis Raeküla männikus 1290 Pärnu linna ja maakonna koolide 5.-9. klasside õpilast. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna startis Raeküla männikus heategevuslikule teatejooksule kokku 1290 õpilast Pärnu linna ja maakonna koolide 5.-9. klassidest.


Enne esimest starti tervitas Pärnu maavanem Andres Metsoja noori ja kutsus neid koos odaviskaja Liina Laasma, Pärnumaa spordiliidu esimehe Kaiu Kustassoni ja Pärnu maakoolide spordiliidu juhataja Ene Saagpakuga soojendusjooksule.

Sündmusele lisas vürtsi mullu seenioride enduro Euroopa meistritiitli võitnud Toivo Nikopensius, kes läbis oma võistlusrattal kilomeetripikkuse raja jooksjaterivi ees.

“Sel aastal oli jooksjaid mullusega võrreldes kolmandiku võrra rohkem,” rääkis Ene Saagpakk. “Vanalinna põhikoolist tuli starti lausa 24 võistkonda, maakoolidest oli kõige arvukamalt, üheksa tiimiga esindatud Paikuse põhikool.”

Heategevuslikul teatejooksul osales 18 Eesti linnas kokku ligi 10 000 õpilast. Jooksuga teenitud tuludest ja telefoniannetustest toetatakse õnnetuse tõttu liikumisvõime kaotanud lapsi.

Annetada saab, helistades Elioni heategevusnumbril 900 7777, iga kõnega laekub Haapsalu neuroloogilisele rehabilitatsioonikeskusele 35 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles