Brassical andis Vanalinna koolis meeldejääva kontserdi

, õpilane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Brassical naerutas Pärnu Vanalinna kooli õpilasi.
Ansambel Brassical naerutas Pärnu Vanalinna kooli õpilasi. Foto: Marje Vaan

Pärnu Vanalinna põhikoolis andis meeleoluka kontserdi brassansambel Brassical.

Vanalinna kooli õpilased on harjunud, et vähemalt kord või paar veerandi jooksul toimub kontsert, aga midagi nii erilist ei osanud keegi oodata. Selle seitsmeliikmelise pundi esinemine oli segu puhkpillimängust, näitemängust, laulmisest ja parodeerimisest.

Mõne hetkega pälvisid noored pillimehed õpilaste tähelepanu, kuid ometi ei piirdunud nad vaid jandiga lavalaudadel – tulid ka rahva sekka. Saalist valisid nad välja ühe „ohvri“, kes kaasati oma etendusse. Õndsate nägudega koguneti poolringis tasahilju tütarlapse ümber ja kõlama hakkasid „Majakene mere ääres“ aeglased viisid. Meeste ilmekas miimika ja kontserdi selline koomiline pööre sundis kogu koolipere naerust kõverasse.

Etenduse lõppedes aplodeeris ja vilistas kogu saal püsti seistes traksipükstes pillimeestele, kes olid toonud halli koolipäeva palju naeru ja vaheldust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles