Trall pidutses nädal otsa

, vanemõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tralli lasteaed pidas juubelisünnipäeva.
Tralli lasteaed pidas juubelisünnipäeva. Foto: Erakogu

Pärnu lasteaed Trall tähistas oma 35. aastapäeva kogu nädala kestnud üritustega.

Esmaspäeva hommikul nägid lapsed ja maja personal lasteaias ringi liikumas Sookolli, Haldjat ja kaunist Sünnipäeva, kes kõiki vastutulijaid tervitasid ja hiljem sünnipäevakommidega kostitasid.

Lasteaia saalis toimus lõbus aastapäevatrall nii maja noorematele kui vanemate rühmade lastele, kus Sookoll, Haldjas ja Sünnipäev kogu lasteaia peret naerutasid ja tantsitasid. Peole olid kutsutud ka maja endised töötajad, kes üksmeelselt ütlesid, et lasteaialapsed on ajaga muutunud palju rõõmsamaks ja loovamaks ning peod on veel põnevamad, kui need olid sel ajal, mil nemad Trallis töötasid.

Aastapäevapeolt ei puudunud maitsvad kringlid, millel põlesid sünnipäevaküünlad. Lasteaia koridoris oli avatud laste tööde näitus. Teisipäeval külastas lasteaeda fotograaf Viktooria, kes oma professionaalsusega särasilmsed lapsed ja õpetajad rühmafotodele jäädvustas.

Kolmapäeval pidas lasteaiapere sünnipäevalaulu ja südamlike õnnesoovidega meeles muusikaõpetaja Hilja Vainulat, kes tähistas oma 60 aasta juubelit. Neljapäeva õhtul toimunud tänupeole olid kutsutud lapsevanemad, kes oma suure südame ja heade tegudega on aidanud kaasa lasteaia igapäevatöö paremaks muutmisele ja lasteaia arengule üldiselt. Laste kõlav lauluhääl ja direktor Külli Tiisma soojad tänusõnad tõid nii mõnelegi lapsevanemale pisara silma.

Reedel leidis aset pidulik üritus lasteaia personalile, kus iga lasteaiapere liige sai etendada sobivat rolli tuntud muinasjututegelasena, laulda, tantsida ja lihtsalt mõnusasti aega veeta. Usume, et nii lastel, lapsevanematel kui ka lasteaia töötajatel oli meeldejääv aastapäevanädal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles