Võrkpallurid katsuvad nüüd Ozolniekit ja Tartut

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud nädalavahetusel oli Pärnu produktiivseim võrkpallur Edgar Maier.
Läinud nädalavahetusel oli Pärnu produktiivseim võrkpallur Edgar Maier. Foto: Ants Liigus

Pärnu võrkpalliklubi vigastatuid tagasi ootav meeskond võitis küll suhteliselt kerge vaevaga Daugavpilsi ja Võru, nädalavahetusel on aga kodusaalis ees Ozolnieki ja Balti riikide praegune liider Tartu.

Läti Ozolnieki Poliursilt saadi Schenkeri liiga põhiturniiri avaringis võõrsil 2:3 kaotus ja pärnakate treeneri Urmas Tali sõnul on nüüd vaja seis positiivseks keerata. Bigbank Tartu meeskond, keda juhendab Andrei Ojamets ja kus mängivad pärnakad Renee Teppan ning Argo Meresaar, on aga üheksa võidu, kahe kaotuse ja 27 punktiga Schenkeri liiga ülekaalukas liider.

Viimati põnevusmängus 3:2 alistatud Selver on kaheksa võidu ja 22 punktiga teine ning Pärnu seitsme võidu ning 21 punktiga kolmas. Järgmine, Riia RTU, on juba negatiivse bilansi ehk viie võidu ja kuue kaotusega. Järgnevad viimati kaks võitu tabelisse kirjutanud Rakvere (võitis Ozolnieki ja Daugavpilsi) ning TTÜ (võitis RTU/Robezsardze ja Ozolnieki).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles