Pärnus tehakse korda Lai tänav

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lai tänav Pärnus.
Lai tänav Pärnus. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus on otsustanud korda teha kontserdimaja kõrval asuva Laia tänava, mis on sügisel ja kevadel nii porine, et ei võimalda pargitud autost kuiva jalaga kontserdile jõuda.

Laia tänava ääres asub kontserdimaja, peatselt valmib kino, juba on valmis Port Arturi parkimismaja, peale selle on siin hulk poode. Ja äärmiselt ebameeldiv on, kui auto tuleb parkida porilompi, vahendasid ERRi teleuudised.

Nii otsustaski Pärnu linnavalitsus, et tänav tuleb kiiremas korras korda teha. Eile veendusid asjaga tegelevad ametnikud, et olukord on tõesti hull.

"Jah, see on ainuke tänav Pärnu kesklinnas, mis on sellises seisukorras," rääkis Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius teleuudistele. "See on tõesti häbi ja selle häbi tahaks järgmisel aastal likvideerida. Me tahame projekteerijale anda lähteülesande, mis me siin näha tahame. Täna räägime sellest, et siia tee äärde peaks jääma korralik parkimine, samuti oleks jalakäijatel läbipääs ja sõidutee osa saaks siis niimoodi renoveeritud, et oleks mugav maha keerata nii kontserdimaja poole kui tulevase kino juurde."

Linna eelarvesse on tee renoveerimise summa juba kavandatud, ütles Pärnu abilinnapea Meelis Kukk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles