Hele seinavärv aitab elektrit säästa

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba järgmisel nädalal hakkame kodusid jõulutuledega ehtima. Kui valida LED-tuled, võib suurt elektriarvet kartmata lasta tuledel kas või ööpäev läbi põleda.
Juba järgmisel nädalal hakkame kodusid jõulutuledega ehtima. Kui valida LED-tuled, võib suurt elektriarvet kartmata lasta tuledel kas või ööpäev läbi põleda. Foto: Ants Liigus

Pime ja jahenev ilm paisutab paratamatult elektriarveid, õnneks annab pelgalt käitumisharjumuste muutmisega sel kasvul pisut hoogu maha võtta.

Kõlab äärmiselt igavalt, aga ebavajaliku valgusti kustutamine ja seadmete võrgust eemaldamine on siiski kaks kõige lihtsamat viisi kulude vähendamiseks.

Soovitus toast lahkudes valgus kustutada sai kahtluse alla seatud, kui säästupirnide turule tulles rõhutati, et suurema säästu saamiseks ja ostuhinna äratasumiseks peavad need lambid korraga kaua põlema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles