Kadi Lepik: õpetajal on maailma kõige ägedam amet, armastan õpetamist

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne inglise keele õpetajaks minemist läbis Kadi Lepik Viimsi suvekoolis ettevalmistuskoolituse. Huvi inglise keele vastu tärkas temas Pärnu ühisgümnaasiumi päevil. “Inspireerijaks oli mu tolleaegne inglise keele õpetaja Kaie Merila, kelle tundidest meelde jäänud võtteid kasutan nüüd oma tundideski,” ütleb Lepik.
Enne inglise keele õpetajaks minemist läbis Kadi Lepik Viimsi suvekoolis ettevalmistuskoolituse. Huvi inglise keele vastu tärkas temas Pärnu ühisgümnaasiumi päevil. “Inspireerijaks oli mu tolleaegne inglise keele õpetaja Kaie Merila, kelle tundidest meelde jäänud võtteid kasutan nüüd oma tundideski,” ütleb Lepik. Foto: Erakogu

Noored Kooli (NK) haridusprogrammi valitakse igal aastal 20–25 tegusat noort, kes saavad väljakutse õpetada kaks aastat mõnes Eestimaa koolis.

Seitsme aasta jooksul on programmist käinud läbi üle poolesaja vastse ülikooli lõpetaja, ent mitte ükski pole seni veel õpetanud mõnes Pärnumaa koolis.

Küll on Pärnu maakonnast võrsunud neid hakkajaid, kes astunud pedagoogi rolli mujal Eestis. Üks selline on Pärnu ühisgümnaasiumi vilistlane Kadi Lepik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles