Õpitoas mängitakse läbi ohtlikud olukorrad

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iivi Kallaste (vasakul) ja Agnes Pulk etendavad klassi ees probleemset olukorda, millest pääsemiseks peavad õpilased lahendusi pakkuma.
Iivi Kallaste (vasakul) ja Agnes Pulk etendavad klassi ees probleemset olukorda, millest pääsemiseks peavad õpilased lahendusi pakkuma. Foto: Ants Liigus

Sel kuul jagatakse Pärnu Kuninga tänava põhikoolis õpilastele, kooli personalile ja lapsevanematele laste väärkohtlemise ennetamise alast teavet.

Laste väärkohtlemise ennetamise programmi raames on CAP (Child Assault Prevention) koolituse läbinud koolitajad Agnes Pulk ja Iivi Kallaste kaheksandat aastat tegevad Eesti põhikooliõpilaste harimisega, rääkides lastele neid varitsevatest ohtudest ja nende õigustest – õigusest hoolitsusele ja armastusele. Sel sügisel on toimunud õpitoad Audru, Vanalinna ja Raeküla põhikoolis ning ühisgümnaasiumis.

Rollimängud väärkäitumisest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles