Treimani külas puhkes veerõõm

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Kalatööstuse pumbajaamast me enam ei sõltu, kui toru tee alt läbi tuuakse,” seletab pool aastat kraaniveeta olnud Ants Link.
”Kalatööstuse pumbajaamast me enam ei sõltu, kui toru tee alt läbi tuuakse,” seletab pool aastat kraaniveeta olnud Ants Link. Foto: Ants Liigus

Treimani küla kümmekond peret saab pooleaastase ootamise järel jälle vee majja, elanikke rõõmustava otsuse tegi Häädemeeste vallavolikogu uus koosseis oma istungil.

Volikogu liikmed võtsid aluseks Häädemeeste vallavara kasutamise, valdamise ja käsutamise korra ning otsustasid eraldada vallaettevõttele AS Häädemeeste VK ligikaudu 230 elanikuga Treimani külas veetoru rajamiseks 12 144 eurot.

“See on valla eelarvest sihtotstarbeline toetus Häädemeeste VK-le veetoru ehitamiseks, probleem oli vaja lahendada, kuigi reserve meil sisuliselt ei ole,” selgitas Häädemeeste vallavanem Ants Järvesaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles