Ühisnädal algas hää elu käimatõmbamisega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hää elu käimatõmbamise arutelu Endla sammassaalis tekitas ühisnädala avakonverentsil mõtteid ja tõi kuulajate näole muhelust.
Hää elu käimatõmbamise arutelu Endla sammassaalis tekitas ühisnädala avakonverentsil mõtteid ja tõi kuulajate näole muhelust. Foto: Urmas Luik

Vabakondade algatatud ühisnädalal toimub Pärnumaal üle 24 ürituse, mis said sissejuhatuse Endla sammassaalis arupidamisega selle üle, kuidas hää elu käima tõmmata.

Täna oodatakse avatud meelega inimesi kahele koolitusele, mille teemad on “Loovus organisatsioonis” ja “Strateegiline areng ja minu kodanikuühendused”. Väärikate ülikooli kuulajatele peab Euroopa Komisjoni Eesti esinduse teabenõunik Erki Bahovski loengu “Mina kui Euroopa kodanik”, Pärnu linnakodaniku maja uksed on huvilistele valla ja õhtul saab keskraamatukogus vaadata Ilmar Raagi filmi “Kertu”.

Üleriigilist ühisnädalat peetakse esimest korda. See ei ole ainult vabakondade ja mittetulundusühingute keskne, mõttevahetused keskenduvad koostööle, uuendusteks vajaliku keskkonna loomisele, sotsiaalsele innovatsioonile. Sellele, milliseid väärtusi loovad vabakonnad, kuidas riik ja omavalitsused rahvaalgatusi toetavad, millega kaasata inimesi kodanikuühiskonna tegevustesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles