Piletimäng: Singer Vinger kuursaalis!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Vinger eesotsas Hardi Volmeriga.
Singer Vinger eesotsas Hardi Volmeriga. Foto: Ardi Truija

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Tuleval laupäeval, 7. detsembril särab Pärnu kuursaali laval ansambel Singer Vinger! Ettekandele tuleb bändi repertuaarist ainult parimat.

Loosime kuursaali Singer Vingeri kontserdile välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Singer Vingeri solist Hardi Volmer lõpetas Pärnu 4. keskkooli või Pärnu 2. keskkooli?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 4. detsembri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas tänu Ott Leplandile sai Eesti laulupealinnaks Kärdla või Haapsalu?” õige vastus on Kärdla. Laupäeval lähevad koos kaaslasega klubisse Mirage Ott Leplandi vaatama-kuulama Mari Tamm, Karina Küla ja Angela Sander.

Teises piletimängus loosisime Monoteatri värske etenduse “Miks mina?” pääsmeid. Pühapäeval lähevad kaaslasega Endlasse vaatama Jan Uuspõldu värskes stand-up etenduses Kätlin Nõmm, Mare Suigusaar ja Rene Tiido.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles