Tähekese ja Hea Lapse lugejad võistlevad viktoriinis

, klassiõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna kooli õpilased loevad usinasti ajakirju Täheke ja Hea Laps, et viktoriinis edukalt kaasa lüüa.
Vanalinna kooli õpilased loevad usinasti ajakirju Täheke ja Hea Laps, et viktoriinis edukalt kaasa lüüa. Foto: Marje Vaan

Pärnu Vanalinna põhikooli lapsed on sellel sügisel eriti hoolega ajakirju Täheke ja Hea Laps lugema hakanud, sest osalevad viktoriinis, millest võtavad osa lapsed üle Eestimaa. Vanalinna koolist osaleb mängus pea poolsada 2.–4. klassi aktiivset ajakirja lugejat.

Sel aastal saavad lapsed selles üleriigilises viktoriinis omavahel võistelda kolmel korral. Esimeses voorus vastati küsimustele, mis olid koostatud oktoobri ajakirjade põhjal. Kõik võistluspaarid, kes kogusid üle 75% punktidest, pääsesid teise vooru, mis toimub veebruaris. Mängu finaal on kevadel Saaremaal.

Mängu algus oli väga tore ja peaaegu kõik Vanalinna kooli õpilased jõudsid järgmisesse vooru.

Kiitus tublidele õpilastele ja toredatele mängukorraldajatele, kelleks on Saaremaa klassiõpetajad. Mängu käiku saab jälgida nende kodulehelt http://www.saareklop.edu.ee/koduleht/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles