Hingedekuul on kõneks kaitseinglid

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai-Agate Väljataga.
Mai-Agate Väljataga. Foto: Urmas Luik

Teisipäeva, 3. detsembri õhtul räägib hotellis Strand alternatiivravitsejast teadjanaine ja regressiooniterapeut Mai Agate Väljataga teemal “Meie kaitseinglid, teejuhid ja abilised”.

Igal inimesel on oma kaitseingel. Kuna me ingleid tavamõistes ei näe, on paljudel nende olemasolu raske uskuda. Samas ei ole ühtegi inimest, kes oleks näinud elektrienergiat, küll aga ei saa meist keegi märkamata jätta tema väljendusi: valgust, soojust ja jõudu. Inglite ja teejuhtide maailm on veelgi salapärasem. On teada lugematu arv juhtumeid, kus inimene on käitunud mingi kummalise sunni ajel ja teinud õigeid otsuseid. Või ühel hetkel ta lihtsalt teab, et kusagil varitseb oht.

Sellel praktilisel õhtul räägime teejuhtidest, kaitseinglitest ja abilistest. Need on tegelased, kes aitavad meil kõigil elus tõhusamalt toime tulla. On kasulik olla teadlik oma abilistest. Kuidas neid ära tunda ja kuidas nendega suhelda?

Kuidas võtta ühendust oma kaitseinglite ja vaimsete abilistega? Kuidas nendega igapäevaselt koostööd teha?

Mai Agate Väljataga on viimased paarkümmend aastat tegelnud inimeste aitamise ja tervendamisega. Väljataga teadmistest on kirjutatud mitu raamatut ja välja antud meditatsioonidega CDsid. Tema  esimesest menuraamatust “Loomise õpetus” jõudis lugejateni juba kolmas trükk, teine raamat “Sinu igavene elu. Reisid minevikku ja tulevikku” on ka väga populaarne. Kreet Rosinaga kahasesse kirjutatud raamatud figureerivad raamatumüügi edetabelites.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles