Koidula koolis on külalisõpetajateks vilistlased

Ille Rohtlaan
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula gümnaasium.
Koidula gümnaasium. Foto: Urmas Luik

Detsembrikuu on Koidula gümnaasiumis sündmusterohkem kui kunagi varem: enne traditsioonilisi Koidula aupäevade üritusi saab teoks kooli 280 aasta juubeli kokkutulek ja sellega seoses on koolis „Tagasi Koidula kooli“ vilistlasnädal.

2.–6. detsembrini annavad koolis külalisõpetajatena tunde kooli vilistlased mitmelt elualalt:  esmaspäeval, 2. detsembril kohtub 11. klassiga Viivika Orula OÜ Reiserist, kes räägib teemal "Reisikorraldus ja turism – Pärnu võimalus", ajakirjanik Piret Tali kõneleb 10. klassidele raamatust "Pioneer Viru tänavalt" ja oma ajakirjanikutööst.

Teisipäeval, 3. detsembril kohtub 10. ja 11. klassiga Pärnu filmifestivali programmijuht  Vaiko Edur, et tutvustada filmimaailma tegemisi. Teine külalisõpetaja on konverentsi- ja  spaahotelli Strand omanik ning Eesti jahtklubide liidu president Egon Elstein.

Kolmapäeval, 4. detsembril on koolis külaliseks TV3 avalike suhete juht Annely Adermann, neljapäeval, 5. detsembril räägib Eesti kaubandus-tööstuskoja Pärnu esinduse juhataja Toomas Kuuda 12. klassidele teemal "Kus tekib raha?" ja Aarne Paul, Pärnu keskkonnahariduskeskuse astronoomiaosakonna juhataja, kõneleb 11. klassile teemal "Komeet ISON".

Reedel, 6. detsembril on 11. klasside ees kaitseministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Peeter Tali, et kõnelda teemal  "Kuidas meedia mõjutab maailma?". 12. klassidele räägib Ragnar Vaga rahvusvahelisest töökogemusest Saksa ettevõttes YXLON International, teema on ta sõnastanud "Julge unistada, ise otsustada, vajadusel kurssi muuta ning alati edasi pürgida". Kosmoseteadlane Urmas Kvell kõneleb 10. klassidele oma osalemisest tudengisatelliidiprogrammis. Reedel 13–15 on koolimajja oodatud vilistlased, kes soovivad tulla kohtuma oma õpetajatega.

Laupäeval, 7. detsembril on kõik kooli vilistlased, endised ja praegused õpetajad oodatud aga kooli kokkutulekule teatrisse Endla, et saada osa pidulikust ja meeliköitvast kontserdiprogrammist.        

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles