Pärnu peibutab taas elanikke linlaseks hakkama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu lipp.
Pärnu lipp. Foto: Pärnu Postimees

Nagu paari eelmise aasta viimastel kuudel, loodab Pärnu linnavalitsus tänavugi kingituste abil mõjutada linnas elavaid inimesi, kes seni pole end Pärnu elanikuks märkinud, pärnakaks registreerima ja ootab juba registrisse kantud linlasi kontrollima ja korrastama oma elukohaandmeid.

Linn kingib kampaania käigus pärnakaks registreerijatele Estonia termide pileti, Endla teatri kinkekaardi, ühistranspordi kuupileti, ühe kuu parkimiskaardi või keskkonnahariduskeskuse perepääsme, mida on võimalik kasutada järgmise aasta esimeses pooles.

„Kampaania fookuses on need inimesed, kes tegelikult elavad Pärnus, tarbivad siinset sotsiaalset infrastruktuuri, ent kelle elukoht rahvastikuregistri järgi on kusagil mujal,“ ütles Pärnu linnapea Toomas Kivimägi. „Koos sellega laekub nende tulumaks kusagile mujale ja neid ei võeta arvesse Pärnule riigi toetusfondi arvestuses. See pole õiglane kaaspärnakate suhtes.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles