Pühapäeval oodatakse jooksjaid Jõulumäele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulumäe tervisekeskus.
Jõulumäe tervisekeskus. Foto: Urmas Luik

Jõulumäe tervisespordikeskus teatab, et pühapäeval toimuva 27. metsajooksu distantsid on 13,4 ja 8,6 kilomeetrit. Kuni kaheksa-aastased poisid ja tüdrukud võistlevad kell 11 ja nende distants on 300 meetrit. Veerand tundi hiljem stardivad 9-12aastased ühe kilomeetri jooksule ja täpselt keskpäeval algab põhijooks.


“Autasustame 16 vanusegrupi võitjaid nägusate karikate ja diplomitega,” ütles Jõulumäe tervisespordikeskuse juhataja Enn Tasalain. “Kes soovib stardipaigas paremat positsiooni saada, peaks enda nime eelregistreerimisel info@joulumae.ee või kohapeal hiljemalt reede lõunaks kirja panema.”

Stardimaks nii eelregistreerimisel kui võistluspäeval Jõulumäel on 13,4 km distantsil 25 ja 8,6 km jooksul viis krooni. Lastejooksud on tasuta. Täpsemat infot metsajooksu kohta saab veebilehelt www.joulumae.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles