Õpilasteni jõuavad kiibiga õpilaspiletid

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi õpilasteni jõuavad lähiajal innovaatilised puutevaba kiibiga ISICu õpilaspiletid ja ühtse standardi järgi kiibiga Eesti õpilaspiletid.
Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi õpilasteni jõuavad lähiajal innovaatilised puutevaba kiibiga ISICu õpilaspiletid ja ühtse standardi järgi kiibiga Eesti õpilaspiletid. Foto: MTÜ Eesti Üliõpilaskondade Liit

Pärnu-Jaagupi gümnaasium võtab esimese koolina Pärnumaal kasutusele puutevaba kiibiga rahvusvahelised õpilaspiletid, mida saab kasutada ka muul otstarbel kui vaid õpilasstaatuse tõendamiseks.

Mõni aasta tagasi olid kõigil Eesti üldhariduskoolide õpilastel ühesugused kartongist õpilaspiletid ja neid telliti vastavalt vajadusele igal aastal juurde.

2010. aastal kehtestas haridus- ja teadusminister uue õpilaspiletite väljaandmise korra ja õpilaspileti vormi sätestava määruse, mis muutis kehtinud süsteemi ja lubas koolidel edaspidi ise õpilaspiletit valida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles