Rääma koolis süüdati esimene advendiküünal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma põhikoolis tähistati esimest adventi.
Rääma põhikoolis tähistati esimest adventi. Foto: Maris Üürike

Esmaspäeva hommikul tähistasid Rääma põhikooli algklassid esimest adventi. Advendihommikul luges päkapikuks kehastunud 6. klassi õpilane Cathy Keso väiksematele kaasõpilastele jõulumuinasjuttu jõuluinglist. Seejärel süüdati esimene advendiküünal.

Advendihommikud leiavad koolis aset ka peale teist ja kolmandat adventi.

Adveniaja ettevõtmisi on koolis lähiajal tulemas veelgi. Nimelt toimub 5. ja 6. detsembril Rääma põhikoolis heategevuslik jõululaat, kus õpilased ja õpetajad saavad müüa omatehtud küpsetisi ja käsitööd.

Heategevuslik jõululaat on õpilaste algatatud heategevuslik üritus selleks, et Rääma kool saaks eelmisel aastal valminud uue õpilaste sissekäigu kohale ilusa ja väärika sildi „RÄÄMA KOOL“.

„Koolimaja uus osa on valmis, aga sissekäigu kohal on suur tühi sein ja siis me mõtlesimegi õpilasesindusega, et seal võiks olla kooli nimi“ selgitas Rääma põhikooli õpilasesinduse president Rasmus Järvesaar kuidas mõte sündis.

„Jõululaat on esimene heategevus üritus ja kõigepealt proovime saada „r“ tähe raha kokku, samal eesmärgil plaanime heategevuslikke üritusi tulevikus kindlasti veel korraldada“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles