Uulu põhikool tervitas valla kogukonda ajalehega

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uulu koolis annavad tooni distsiplineeritud spordipoisid. “Kel õpitulemused korrast ära, see võistlustele ei pääse,” selgitab noorte treener ja kooli direktor Johan Kärp.
Uulu koolis annavad tooni distsiplineeritud spordipoisid. “Kel õpitulemused korrast ära, see võistlustele ei pääse,” selgitab noorte treener ja kooli direktor Johan Kärp. Foto: Ants Liigus

Uulu põhikool on juba kaks hooaega üllitanud koolilehe kõrval õpetajate ja õpilaste ühistööna sündinud häälekandjat Uulu Öökulli Uudised, mis leidis tee kõikide vallaelanike postkasti.

“Idee tuli sellest, et saime kooli personaliga aru, et kool peab ennast valla elanikele tutvustama. Inimesed ei teagi, mida koolis tehakse,” rääkis kooli direktor Johan Kärp.

“Mõtlesime, et teeks värvilise ja neljaleheküljelise uhke ajalehe. Paberväljaanne leidis lapsevanemate väga sooja tagasiside,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles