KK Pärnu sai Valga üle kindla võidu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannas Raap viskas Valga meeskonna vastu 15 punkti. Arhiivifoto.
Rannas Raap viskas Valga meeskonna vastu 15 punkti. Arhiivifoto. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Korvpalliklubi Pärnu meeskond sai sai Eesti meistriliiga mängus kindla võidu Valga Maks & Mooritsa üle.

Pärnu meeskond haaras kohe juhtohjad, hoides kodumeeskonda nullil pea kaheksa minutit. Kuigi avaveerandi viimastel minutitel valgalased toibusid, juhtis pisikesele pausile minnes siiski Pärnu meeskond 15:9. Teisel veerandajal oli Valga tagaajaja rollis ja võitles hingestatult, kuid  poolajale minnes suutis Pärnu edu hoida, juhtides 31:27.

Kolmandal veerandajal vähendas Valga vahe kiirelt minimaalseks, kuid Pärnu meeskond lülitas sisse järgmise käigu ja hoidis edu. Enne otsustavat kümmet minutit oli Pärnu meeskonna edu 45:40. Viimasel veerandil kallutas KK Pärnu kohtumise lõplikult enda kasuks, saades kindla 69:54 võidu.

„Meie poolt vaadatuna õnnestus esimene ja viimane veerand,“ kommenteeris KK Pärnu mänedžer Mait Käbin. „Teisel ja kolmandal veerandil lasime vastaste snaipritel hoogu minna, kuid võistkondlikkusega olime neist üle. Lisaks oli meil pikem pink. Kõik, kes väljakul käisid, said käe valgeks. Kontrollisime lauavõitlust ja pallikaotusi oli mõlemal võrdselt. Nemad kaotasid otsustavatel hetkedel palli rohkem. Tahaksin kiita kogu võistkonda, ei olnud kedagi, kes välja paistis, vaid oli meeskondlik võit.“

KK Pärnu resultatiivsematena tõid Nemanja Miljkovic ja Rannar Raap, kes viskasid 15 punkti. Miljkovic korjas lisaks lauast kümme palli. Valga parimad olid Edi Sinadinovic 17 ning Jurijs Aleksejevs 16 punktiga.

Pärnu meeskond on saanud 12 mängust viis võitu, millega ollakse turniiritabelis viiendal kohal.

KK Pärnu järgmine mäng on laupäeval Jõhvis meistriliiga punase laterna KK Hitoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles