Jätkub Loode-Pärnu tööstusküla väljaarendamine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rajatav Loode-Pärnu tööstusrajoon jääb Tallinna maantee ja Uus-Sauga tänava vahelisse piirkonda.
Rajatav Loode-Pärnu tööstusrajoon jääb Tallinna maantee ja Uus-Sauga tänava vahelisse piirkonda. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linn kavatseb koostöös EASiga investeerida Loode-Pärnu tööstusküla infrastruktuuride väljaarendamisse üle 1,5 miljoni euro.

Esimeses etapis on kavas seitsmel ettevõttel luua Loode-Pärnusse oma tootmishooned, linn ja esimesed ettevõtted kavatsevad ehitustöödega alustada järgmise aasta suvel.

Esmaspäeval kohtusid linnavalitsuse esindajad Loode-Pärnu tööstusküla territooriumile oma tehase või esinduse rajamisest huvitatud ettevõtjatega. "Kohtusime Hollandi päritolu ettevõtte Baltic Boardiga, mis plaanib rajatavas tööstuskülas alustada keskkonnasõbraliku ehitusplaadi tootmist. Ehitusplaadi tooraine on põhk ja seda on kavas kokku osta kohalikelt talupidajatelt. Samuti kohtusime aknatehase rajamisest huvitatud Aluwini esindajatega. Mõlemad ettevõtjad on Loode-Pärnu arengutega rahul ja soovivad alustada projekteerimist ning ehitust järgmisel kevadel-suvel," ütles kohtumisel osalenud abilinnapea Romek Kosenkranius Pärnu linnavalitsuse teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles