Tele2 kattis 3,5G levialaga suure osa Pärnumaast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3G telefonid.
3G telefonid. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Mobiilsideoperaator Tele2 kattis suure osa Pärnumaast kiire interneti levialaga, avades 3,5G tugijaamad Tammiste, Uulu, Kilingi-Nõmme, Libatse, Audru, Jõõpre, Tori ja Tootsi piirkonnas. Kolm 3,5G jaama sai juurde Pärnu linn.


Ühe maapiirkonda rajatud 3,5G jaama leviraadius on 20 kilomeetrit, mis teeb Tele2 kiire mobiilse interneti kättesaadavaks tuhandetele pärnumaalastele.

Tele2 turundusdirektori Kristjan Seema teatel on Pärnumaal avatud uued 3,5G jaamad osa Tele2 ulatuslikust riigi internetiga katmise projektist, mida ettevõte alustas sel kevadel. “Kevadeks katsime 3,5G leviga 50 suuremat linna, sealhulgas Pärnu, ja asusime kiiret internetivõrku laiendama maapiirkondadesse,” sõnas Seema.

“Tele2 3,5G kiirus on võrreldav korraliku püsiühenduse kiirusega, mis võimaldab teha internetis kõiki toiminguid, mida tänapäeval pakub püsiühendusega lauaarvuti,” iseloomustas ettevõtte kommunikatsioonijuht Kersti Gorstov. “Kõige lihtsam viis arvuti internetti ühendamiseks on Tele2 netipulk ja seda ükskõik millises Eesti punktis.” (PP)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles