Niidu külas valmib Lottemaa teemapargi mööbel

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niidu küla tuntuim ettevõte on OÜ Rigor, kus pildile jäi mööblitisler Margus Saul. Lisatud näidistel on näha, millist kordumatut tööd teevad siinsed mööblimeistrid: allreas on Riia Honda autokaupluse teeninduslett ja Muhus Mihkli talu baarisisustus. Üleval aga Tallinna Vana Villemi kõrtsi sisustus.
Niidu küla tuntuim ettevõte on OÜ Rigor, kus pildile jäi mööblitisler Margus Saul. Lisatud näidistel on näha, millist kordumatut tööd teevad siinsed mööblimeistrid: allreas on Riia Honda autokaupluse teeninduslett ja Muhus Mihkli talu baarisisustus. Üleval aga Tallinna Vana Villemi kõrtsi sisustus. Foto: Urmas Luik

Ligi 1300 elanikuga Are vald valis lõppeval aastal parimaks ettevõtteks OÜ Rigori, mis valmistab Niidu külas mööblit ja kus teenib igapäevast leiba seitse mööblimeistrit, kelle hulgas on üks nainegi.

“Ettevõte on seal tegutsenud paarkümmend aastat ja on püsiv tööandja niivõrd keerulisel alal, nagu seda on mööbli valmistamine,” ütleb Are vallavanem Lauri Luur tunnustussõnu mõisapargi naabruses asuva osaühingu kohta.

Vaikselt, suurema enesereklaamita tegutsev väikeettevõte võiks nina üsna püsti ajada kas või juba sellepärast, et siin on valminud pealinna mainekate hotellide ja restoranide sisustus, tehnikaülikooli auditooriumi lauad ja köögisisustus, Strandi hotelli, Pärnu jahtklubi ja Tartu loodusmaja mööbel, naaberriigi pealinna Riia Honda autokaupluse ja suvepealinna Pärnu Amservi teenindusletid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles