Suur pildigalerii: Rääma kooli heategevuslik jõululaat

, Rääma põhikooli direktori asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rääma põhikooli selle õppeaasta üheks märksõnaks on õpilaste ettevõtlikkus. Üheks mitmetest plaanitud üritustest oli heategevuslik jõululaat, millel kogusid õpilased küpsetiste ja käsitöö müügiga 236 eurot.

„Lootsime jõululaadal koguda Rääma kooli sildi jaoks „r“ tähe jaoks vajamineva raha, kuid nüüdseks on meil juba nelja tähe raha koos,“ rääkis Rääma põhikooli õpilasesinduse president Rasmus Järvesaar. „Kui järgnevad heategevusüritused sama edukad on, kaunistab meie koolimaja juba sel kevadel uus silt.“

Õpilased müüsid heategevuslaadal enamasti piparkooke, pirukaid, muffineid, küpsiseid, aga ka enda tehtud käsitööd ja jõulukaarte. Kõige populaarsemaks osutus suhkruvatilett, kus 4. klassi lapsevanem pärast laada ametlikku sulgemist õpilastele suhkruvatti tegi. Kõige aktiivsemalt müüs jõululaadal 2.b klass, kes päeva lõpuks kogumiskasti ka kõige rohkem raha poetas.  

Heategevuslik jõululaat on õpilaste algatatud heategevuslik üritus selleks, et Rääma kool saaks eelmisel aastal valminud uue õpilaste sissekäigu kohale ilusa ja väärika sildi „Rääma kool“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles