Pärnakate euromäng jääb ära!

Enn Hallik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond. Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Pärnu võrkpalliklubi ja Slovakkia Bratislava Volley Teami meeskondade CEV Challenge'i eurosarja mängu ümber käis seebiooper, kuni täna selgus, et vastane viskaski ringi valge rätiku.

Sellistes võistlussarjades suhtlevad klubid enne omavahelisi mänge, sest vaja on ju rahvusvahelised kohtunikud tellida, teada, millal ja kuhu tuleb saabujatele buss vastu saata, mida ja mis kell külalised söövad, milline trenniaeg sobib jne.

Aga kõigepealt peab vastuvõtjale saabuma e-kiri, et külalised üldse tulevad. Bratislava klubi viivitas loobumisvihjeid kuulnud pärnakatele oma reisiplaanide kinnitamisega viimse momendini ja kauemgi, pannes Pärnu klubi internetiavarustes põhjusi otsima. Ning kui slovakid lõpuks ikkagi oma tulekust esmaspäeva õhtu hakul napi sõnaga teatasid, oli Bratislavasse sõidu võimaliku ärajäämisega arvestanud Pärnu klubi hetkega sundviskes, sest mida hiljem Pärnu-mängu kohtunikele ja oma delegatsioonile vastuvisiidiks lennupiletid tellid, seda rohkem ka maksad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles