Pärnu lapsed käivad kooli bussi või autoga

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ühisgümnaasiumist osales MTÜ Linnalabori hommikuse koolitee ohte kaardistavas uuringus 95 last. Õpilased kurtsid, et koolimajast keskkonnahariduskeskusesse või spordihalli on neil ohtlik käia.
Pärnu ühisgümnaasiumist osales MTÜ Linnalabori hommikuse koolitee ohte kaardistavas uuringus 95 last. Õpilased kurtsid, et koolimajast keskkonnahariduskeskusesse või spordihalli on neil ohtlik käia. Foto: Ants Liigus

Kuue Pärnu linna kooli õpilased kaardistasid oktoobris oma hommikuse koolitee ohud. Uuringu tulemustest selgub, et auto ja bussiga käib Pärnus kooli protsentuaalselt niisama palju lapsi kui Tallinnas.

Maanteeameti, Pärnu linnavalitsuse ja MTÜ Linnalabori veebipõhises projektis lõid kaasa Raeküla, Vanalinna, Rääma, Kuninga tänava kooli, Ülejõe ja ühisgümnaasiumi 4.–7. klasside õpilased.

Linnalabori projektijuhti Kaur Sarve pani uuringus osalenud õpilaste puhul enim üllatama asjaolu, et ootamatult palju Pärnu lapsi saabub kooli auto või bussiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles