Kuue maa duatleedid võistlevad Pärnumaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulumäe tervisekeskus.
Jõulumäe tervisekeskus. Foto: Urmas Luik

Laupäeval kell 11 Jõulumäel algaval duatloni Balti karikavõistluste kolmandal etapil stardib üle paarisaja sportlase Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Venemaalt ja Valgevenest.


Duatloni peakorraldaja Enn Kübar rääkis, et Jõulumäel saab näha Eesti triatloni eliitklassi mehi Kirill Kotšegarovit ja Aleksander Latinit.

“Pärnumaa parematest duatleetidest lubasid võistlema tulla Sirje Kõresaar, Janek Bahovski, Timo Tulnola, Meelis Kukk, Kaidi Keir Kukk, Adeele Arnek ja teised,” ütles Kübar.

Eliitklassi võistlus algab Jõulumäel kell 14.30 kuue kilomeetri jooksuga, seejärel sõidetakse jalgrattaga 21 ja joostakse kolm kilomeetrit.

Pühapäeval kogunevad sportlased Tootsi kell 11.30 algavale basseinitriatlonile. Kõigepealt võistlevad mudilased, seejärel C-, D- ja E-klass, veteranid ning harrastajad. Kell 13 lähevad võistlustulle meistrid, kes pärast 300 meetri ujumist stardivad Gunderseni meetodil 12 kilomeetri rattasõidule ja triatloni lõpetab kolme kilomeetri jooks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles