KK Pärnu sai Balti liigas valusa kaotuse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Vahter KK Pärnu särgis.
Janis Vahter KK Pärnu särgis. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Korvpalliklubi Pärnu meeskond sai Balti liigas valusa kaotuse, jäädes kodusaalis napilt alla Atyrau Barsyle.

Kohtumine oli väga tasavägine. Kumbki meeskondadest ei suutnud oma mängutempot peale suruda ega kontrolli haarata. Juhtohjad käisid pidevalt ühe käest teise kätte. Esimese veerandaja lõpuks võlusid meeskonnad tabloole aga 18:18 viigi. Teisel veerandil sai Pärnu meeskond sisse väikese edu, asudes poolajapausile minnes juhtima 35:29.

Teisel poolajal jätkus võrdne heitlus. Barsy suutis kaotuse tasa teha ja ise juhtima asuda. Enne otsustavat kümmet minutit näitas tabloo külaliste eduseisuks 51:49.

Viimasel veerandajal õnnestus Pärnu meeskonnal mitu korda juhtima minna, kuid külalised olid kiired korvidega vastama ja lõpusireeni kõlades olid nende võidunumbrid 69:67.

Pärnu poolelt oli hoos Janis Vahter, kes viskas 21 punkti ja võttis seitse lauapalli. Nemanja Miljkovic lisas 14 ja Zivojin Grubovic 11 punkti.

Barsy poolelt oli parim 25 punkti toonud Edgaras Zelionis.

KK Pärnu meeskonnal on Balti liigas kirjas võit ja neli kaotust, millega ollakse oma alagrupis seitsme meeskonna seas kuuendal kohal.

Pärnakate järgmine Balti liiga mäng on reede õhtul kodusaalis Leedu klubi Kedainiai Nevežisega, kes on alagupiturniiril viie võiduga teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles