Mõnigi tont pole nii hirmus, kui arvatakse

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa Rahu tänavast nutab tõesti höövli järele, aga et tänaval käijat või sellel sõitjat varitseksid 20 sentimeetri sügavused augud, seda küll ei ole.
Osa Rahu tänavast nutab tõesti höövli järele, aga et tänaval käijat või sellel sõitjat varitseksid 20 sentimeetri sügavused augud, seda küll ei ole. Foto: Urmas Luik

Mitte kõik probleemid, mis on ajendanud mõnd pahast pärnakat ajalehetoimetusest abi otsima, pole nii hullud ega erandlikud, nagu tapleja neid kujutab.

Viimatine sellelaadne kogemus pärineb alles lõppevast nädalast, kui küpses eas meesterahvas sarjas käest täiesti ära Rahu tänavat. Et sinna veeti omal ajal küll tee silumiseks freesasfalti, aga see lihtsalt sortsutati maha, kuidas jumal juhatas, mistõttu tänav meenutada nüüd juba ammu kuumaastikku.

Paraku, ehkki see pole jutuks teema juures õigustuseks ega vabanduseks, leiab niisuguseid lombitänavaid Pärnus veelgi. „Pärnu linna arengukava aastani 2015” kohaselt on Pärnus tänavaid 206 kilomeetrit, millest paarikümne kilomeetri jagu on kruuskattega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles