Äridaamide tandem tõi Reldori pööningule elu

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mööblisahvri uue hingamise taga on kahe naise lennuka mõtte kooslus: Laili Randmaal ja Piret Partsil on toetavad pered, kelle silmis ei ole naisinimese puhul äriedu esikohal.
Mööblisahvri uue hingamise taga on kahe naise lennuka mõtte kooslus: Laili Randmaal ja Piret Partsil on toetavad pered, kelle silmis ei ole naisinimese puhul äriedu esikohal. Foto: Urmas Luik

Pärnakad Piret Parts ja Laili Randmaa on naised, kel alati mõõdulint käekotis, sest ilmaski ei tea, millal seda tarvis võib minna. “Sisustamine on selline maailm, mis ei lõpe kunagi,” usuvad ettevõtlikud äridaamid, kelle koostöö pööras uue lehekülje mõlema karjääris.

Reldori keskuses asuv sisustuskauplus Mööblisahver tegutseb juba kuuendat aastat ning on Tallinna ja Tartu sisustussõprade seas rohkemgi tuntud kui Pärnus.

Pisut enne masu Piret Partsi eestvõttel tegevust alustanud mööbliäri on nüüdseks laienenud kahe naise sünergiast pakatavaks sisustuskaupluseks, kust peale vanamööbli saab osta tuntud kaubamärkide kvaliteetseid pabertapeete ja mööblikangast. Samuti pakutakse seal toredat mööbliaksessuaaride valikut, portselannõusid ja antakse sisekujundusalast nõu – tehakse lausa kodukujunduse kiirabi korras koduvisiite.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles