Audru ringrajal kihutavad krossiautod

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Raudsepp on noorteklassi favoriit.
Karl Raudsepp on noorteklassi favoriit. Foto: Tõnis Kukk

Tehnikaspordifännid saavad homme nautida Audru ringrajal Erki Spordi superkrossi karikasarja viienda etapi sõite viies masinaklassis.


9.30 – 10.45 on ringrajal treeningud, ajavõtuga eelsõidud algavad 11 ja pool tundi hiljem stardivad autod esimesele finaalsõidule. Teiseks finaalsõiduks paigutatakse avasõidu kuus esimest vastupidises järjekorras stardirivvi.

Suurel, 2170 meetri pikkusel ringil võistlevad homme noored autosportlased ja mehed klassides 2WD, Þiguli ning vabaklass. Krossiklassi kuuluvate autode võistlus toimub põhjaringil (1100 m). Tavakohaselt lõpetab võistluspäeva superfinaal, kuhu pääseb iga klassi kaks kiiremat.

“Superkrossi iga klassi kolme paremat autasustatakse Auhinnapood OÜ karikatega,” rääkis Erki Spordi president Eiki Eriste. “Usun, et tuleb põnev päev, väga palju ringrajasõidule spetsialiseerunud mehi on lubanud starti tulla.”

Eilseks oli vabaklassi registreeritud juba 13 võidusõitjat. BMW-del kihutavad Indrek Nilson, Eiki Lill, Urmas Koppel, Marel Saar ja Taavi Klooren, Lada Samaratel sõidavad eelmise etapi võitja Erko Eriste ja Rainer Schultz.

Hondasid taltsutavad Silver Havamaa, Kalle Kütt, Madis Tafenau ja Roland Feodorov ning Volkswagen Golfidel tulevad starti Raimo Reek ja Martin Seppam.

Välikohvikud pakuvad võistluspaigal kõhutäidet ja keelekastet ning pealtvaataja pilet maksab 80 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles