Kolmanda Luitejooksu võitis ülekaalukalt Eero Raudsepp

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väsimatu veteran Ilmar Lumiste oli taas rajal.
Väsimatu veteran Ilmar Lumiste oli taas rajal. Foto: Tõnis Kukk

Rannametsa Luitejooksul võistles viie kilomeetri pikkusel distantsil 148 spordisõpra, luiteretkel osales 29 käijat-kepikõndijat ja lastejooksudel startis 35 poissi ning tüdrukut.


“Kuigi ilm oli jooksupäeval üpris jahe, nautisid nii osavõtjad kui kohtunikud üritust täiega,” ütles Luitejooksu korraldaja Vahur Mäe.

“Paraku toimus samal päeval Tartu jooksumaraton ja seetõttu oli Luitejooksust osavõtjaid mullusest tunduvalt vähem. Positiivne on, et nüüd pääsesid pjedestaalile senistel jooksudel veidi tagaplaanile jäänud spordisõbrad,” lisas Mäe.

Põhidistantsi lõpetas esimesena Eero Raudsepp ajaga 17.50,2. Teisena finišisse jõudnud Jakob Tarkpea kaotas võitjale rohkem kui poole minutiga ja kolmas oli kahe pärnumaalase järel Urmas Põldre Harjumaalt, kellele kuulus noorimate veteranide esikoht.

Naiste arvestuses oli kiireim üldarvestuses 15. kohal lõpetanud Janika Ardel Valgamaalt 21.41ga, teise pjedestaaliastme hõivas Kati Kuura Audrust ja kolmandaks tuli Liisa Lippu Pärnust. Meesjuunioride võidukarika viis Heinar Vaine Viljandisse ja üle 50aastaste veteranide parim oli Aivar Jesse Valgamaalt.

Naisjuunioride konkurentsis tuli esikohale Jõulu suusaklubi tulevikulootus Kaidi Keir Kukk Pärnust, tüdrukutest oli nobedaim Johanna Ardel Valgamaalt ja poiste jooksu võitis Siim-Sander Pihu Pärnumaalt. Naisveteranide seas maitses võidurõõmu Saimi Pevkur Pärnu klubist Eero ja kõige eakamate meeste pjedestaali hõivasid pärnakad Jüri Leesmäe, Avo Salmar ning Ilmar Lumiste.

Vanima osaleja auhinna pälvis Rannametsa külas elav 86aastane Selma Merilo.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles