PKHKs tuleb taas suur jõululaat

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupuu.
Jõulupuu. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kolmapäeval, 18. detsembri hommikust kuni varase pärastlõunani on Pärnumaa kutsehariduskeskuse Niidupargi B-korpuses traditsiooniline jõulumüük, kus õppeosakonnad, töötajad ja õpilased müüvad omavalmistatud tooteid. Toimuvad ka töötoad.

Jõululaadale tuleb külla jõuluvana, võib nautida jõulutoitu, -muusikat ja -filme ning proovida kätt õnneloosis, teavitas Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juht Anneli Rabbi.

Müüki tulevad silmud, karulaugu pesto, jahutooted, seened, hoidised, piparkoogimajad, -taigen, glasuurid, leib, pähklid, vorstid, sült, pasteet, küpsetised. Laadalt ei puudu heegeldatud ja kootud käsitöö, õmblustooted, kaardid, kosmeetika, kinkekarbid, ehted, ökoseebid, keraamilised kiikhobused, Aafrika käsitööehted.  

Töötubades valmivad jõulukaardid ja -pakendid, Barbie riided, kulinaaria, ent võib õppida ka patsipunumist. Koolisööklas saab maiustada jõulusöökidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles