Vanalinna kool teeb loomade jõulud helgemaks

, 7.c klassi õpilane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vanalinna põhikooli abivalmis õpilased aitasid taaskord Pärnu kodutute loomade varjupaika. Nii nagu möödunud aastatel koguti tekke, patju, toitu ja mänguasju, et muuta loomade jõulud toredaks.

Hea on näha, et Vanalinna koolis leidub nii palju heatahtlikke ja abivalmis õpilasi. Tänavu vedas aktsiooni 9.a klass, kes seda ka möödunud aastal korraldas. Järgmisel aastal võtab traditsiooni nendelt üle 6. klass (praegune 5. klass). Asju koguti suurtes kogustes ja kõik abistajad võivad tunda rõõmu, et nad said suure heateoga hakkama.

Loomulikult on Pärnu kodutute loomade varjupaigal hea meel, et leidub nii palju usinaid noori, kes mõistavad muret ja tahavad aidata. Selleks et varjupaika aidata, ei ole vaja tingimata osaleda mõnes ürituses. Tekke, patju ja mänguasju võib viia varjupaika niisamagi. Samuti võib ennast pakkuda varjupaika vabatahtlikuks ja käia koertega jalutamas.

Nüüd võivad kõik abistajad rahul olla, sest teavad, et nad said hakkama millegi suurepärasega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles