Ülle Laursoo: Lapsed võtavad koolisotsiaalnõustajaid pigem abistajate kui karistajatena

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolisotsiaalnõustaja Ülle Laursoo hingele teevad pai õpilased, kes ei pea paljuks tulla oma kunagist toetajat tänama. Aitäh-ütlejaid jagub ja see teeb Laursoole ainult rõõmu.
Koolisotsiaalnõustaja Ülle Laursoo hingele teevad pai õpilased, kes ei pea paljuks tulla oma kunagist toetajat tänama. Aitäh-ütlejaid jagub ja see teeb Laursoole ainult rõõmu. Foto: Urmas Luik

Üle-eestilise valdkonnaülese noorsootöö arendamise preemia pälvinud Pärnu õppenõustamiskeskuse ja Raeküla kooli sotsiaalnõustaja Ülle Laursoo naudib väga oma tööd.

“Kui saavutan pisikese mures inimesega kontakti ja suudan teda avada, siis usute või mitte – see on tõeline töörõõm,” ütleb Laursoo.

Heameelt teeb seegi, kui mõni rüblikust meheks sirgunu tuleb aastaid hiljem oma kunagist toetajat tänama ja poisikesepõlve pahanduste pärast vabandust paluma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles