Noormees pani laste rõõmuks üles lelude vahetamise riiuli

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellukese lasteaias on detsembri algusest üleval üks omapärane mänguasjariiul, kust mudilased võivad endale päriseks lelu(sid) valida ja tuua võetu(te) asemele teistele lastele võtmiseks oma kanne.
Kellukese lasteaias on detsembri algusest üleval üks omapärane mänguasjariiul, kust mudilased võivad endale päriseks lelu(sid) valida ja tuua võetu(te) asemele teistele lastele võtmiseks oma kanne. Foto: Erakogu

Pärnu noormehel Artur Kreitsbergil tärkas mõte kinkida mõnele Pärnu lasteaiale selline mänguasjariiul, kust mudilased võivad lelusid endale päriseks võtta ja tuua sinna teistele võtmiseks oma kanne.

Just sellise pidevas uuenemises mänguasjadega täidetud riiuli kinkis Kreitsberg Pärnu Kellukese lasteaiale. Esimese seemne riiulisse kogus noormees sotsiaalmeedia vahendusel sõpradelt ja võõrastelt.

Eesti Mainori ettevõtluskõrgkoolis õppivat Kreitsbergi inspireeris heategevuslikule ettevõtmisele mittetulundusühing Mondo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles